пʼятницю, 7 липня 2023 р.

Родинне свято в бібліотеці

 

Український День родини відносно молоде свято і відзначаєтся з 2012 року. З цієї нагоди в філії «Дитячій бібліотеці» відбулося родинне свято «Сила України в єдності родини!» Батьки та діти взяли активну участь в конкурсах на гнучкість та влучність, іграх «Знайомство учасників» та  «Задай запитання другу»,  спортивних змаганнях «Заплети косу» та «Збудуй фортецю». На завершення свята діти та батьки подарували один одному власноруч виготовлені шедеври з кольорових кульок. Діти отримали символічні подарунки від організаторів заходу.

Захід проведено у межах проекту "Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні, що реалізується Благодійним фондом "Безпечне майбутнє" за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).



Світ емоцій та почуттів

 


05 липня в філії «Веселівській сільській бібліотеці», в рамках засідань Батьківського клубу, відбулася чергова консультація для батьків «Світ емоцій та почуттів». На заході бібліотекар з учасниками розкрили суть поняття "емоції" та "почуття", вчилися керувати своїми емоціями, розглянули ситуації впливу проблемних ситуацій та знайшли шляхи їх вирішення. Створили з учасниками "Будинок гарного настрою". Вході проведення діти та батьки виконали низку вправ: "Мій настрій сьогодні", "Покажи емоцію та почуття", "Розфарбуй емоцію", "Злий собака", "Усмішка по колу".

Засідання проведено у межах проекту "Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні, що реалізується Благодійним фондом "Безпечне майбутнє" за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).


 

КОЛО безпеки: дитина і домашнє насильство

  Знання та навички з виявлення, попередження і припинення домашнього насильства є життєво необхідними і мають стати складовою навчання моло...