середу, 27 вересня 2023 р.

Благодійний ярмарок до Всеукраїнського дня бібліотек

 



Ми живемо в просторі і часі, де найважливіша професія – бути українцем, а найбільша місія – бути з Україною і допомагати захисникам.



З нагоди професійного свята, Всеукраїнського дня бібліотек, в КЗ «Публічній бібліотеці» Кетрисанівської сільської ради відбувся благодійний ярмарок з продажу квітів, овочів, фруктів та домашньої випічки на підтримку Збройних сил України. Участь в ярмарку
взяв сільський голова Віктор Поліщук та заступник Дмитро Гурдиш. Приємно, що бібліотекарі залучили до ярмарку й волонтерів та читачів бібліотек-філій.

Щира подяка  всім покупцям, які зробили свій внесок у нашу майбутню Велику Перемогу. На тепер звітуємо про виручені з ярмарку кошти у сумі 5 тисяч 210 гривень, проте вона є не остаточною!

28-30 вересня в бібліотеках громади відбудуться заходи до Дня захисників і захисниць України та Дня людей похилого віку. Запрошуємо до бібліотек громади!





КОЛО безпеки: дитина і домашнє насильство

  Знання та навички з виявлення, попередження і припинення домашнього насильства є життєво необхідними і мають стати складовою навчання моло...