понеділок, 29 січня 2018 р.

Бобринецька районна дитяча бібліотека: Пам''ятай про Крути!


29 січня в Бобринецькій районній дитячій бібліотеці відбулася тематично-інформаційна година «Герої Крут від історії до сьогодення», присвячена  тим, хто в боротьбі за волю і кращу долю України не дожив до сьогоднішнього дня, хто спить в знаних і безіменних могилах розкиданих по рідній і чужій землі, тим славним синам і дочкам, що в розквіті своїх духовних і фізичних сил віддали молодість  і найдорожче, що є в кожного з нас – життя.
  Учні 6-А класу Комунального закладу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5" переглянули презентацію підготовлену бібліотекарем, ознайомились з тематичною підбіркою літератури та провели паралель між далеким 1918 роком і сьогоденням і дійшли висновку, що ми повинні гартуватись і готувати себе до праведної боротьби за волю і майбутнє свого народу, пам'ятаючи наших Героїв.

   Проведення таких заходів дає можливість формувати в учнів почуття  патріотизму, виховувати почуття національної гідності,  гордості за свою Батьківщину та повагу до історії власного народу. Нехай пам'ять про наших героїв, що загинули під Крутами, буде вічною. І нехай їхня смерть буде для нас прикладом, як треба любити свою Батьківщину.


КОЛО безпеки: дитина і домашнє насильство

  Знання та навички з виявлення, попередження і припинення домашнього насильства є життєво необхідними і мають стати складовою навчання моло...