пʼятницю, 29 березня 2019 р.

Книгоманія – 2019



29 березня 2019 року в Бобринецькій районній дитячій бібліотеці відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2019».  Цього року участь в конкурсі брали учні 7 класів району, а саме переможці І етапу Благодатненської, Веселівської, Кетрисанівської, Чарівнянської, загальноосвітніх шкіл, Береславської, Златопільської, Рощахівської, Сугокліївської, Червонопільської сільських бібліотек та Витязівської сільської дитячої бібліотеки. Учасники оцінювалися за ведення Читацького Щоденника та публічний виступ про прочитану книгу. Додаткові бали надавалися за вікторину «Літературний лабіринт» та пости в соціальних мережах. Приємно вразили презентовані книгоманами твори: Г. Касдепке «Зачіпки детектива Нишпорки», Й. Ягелло «Щоденник Черепушки», О.Сайко «Новенька», О. Колінько «Шпалереон», Іан Вайброу «Піратська книга Малого Вовчика» та ін. Учасники конкурсу мали можливість переконатися в тому, що вони не самотні у своїх літературних уподобаннях та подискутувати про улюблені книжки. І найголовніше — важливо що кожна прочитана книжка стала для дитини захопливою подорожжю у цікавий та новий світ.

 Переможцем ІІ районного етапу став учень Сугокліївської ЗШ та активний читач сільської бібліотеки Алеян Давіт. Змістовними та оригінальними, на думку журі, були виступи Кравець Анастасії та Стеценко Анастасії. Вдало та цікаво демонстрували свої враження від прочитаних книг Жигалова Ольга, Жученя Ольга, Савенко Софія, Хоміна Яна, Осипенко Руслана, Литвиненко Олександр та Єремейчук Євгенія.
Дякуємо дітям, батькам, вчителям, бібліотекарям за організацію та участь в конкурсі.






КОЛО безпеки: дитина і домашнє насильство

  Знання та навички з виявлення, попередження і припинення домашнього насильства є життєво необхідними і мають стати складовою навчання моло...