пʼятницю, 27 січня 2023 р.

Сучасні ризики в житті підлітка: як почати розмову

 #UNICEF #Батьківський_клуб #Благодійний_фонд_Безпечне_майбутнє

Найчастіше ризиком ми називаємо поведінку, що може призвести до втрати здоров'я або благополуччя. Складається враження, що ризик - це завжди погано. Бути «як усі», довести свою дорослість, ризикнути, навіть якщо це небезпечно ... Чи завжди молоді люди відчувають цінність власного здоров'я? Що змушує багатьох підлітків ставити його під загрозу? Саме щоб отримати відповіді на ці та інші питання 27 січня проведено скриньку корисних порад «Незручне мовчання» в рамках засідання Батьківського клубу, де батьки мали змогу отримати детальну інформацію з усіх питань щодо ризикованої поведінки підлітків. Кожен учасник засідання вивів свою власну формулу «Як порозумітися з дитиною» та всі разом створили «Скриньку корисних порад». Для дітей організували творчу майстерню, де вони розмальовували імбирне печиво. До справи всі підійшли з любов’ю: розмальовували пряники здебільшого патріотичною символікою. 

Засідання відбулося в рамках проєкту Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх сімей, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні».

Наступне засідання за круглим столом відбудеться 08 лютого на тему «Батькам про булінг: сутність, причини. Відповідальність».






КОЛО безпеки: дитина і домашнє насильство

  Знання та навички з виявлення, попередження і припинення домашнього насильства є життєво необхідними і мають стати складовою навчання моло...