середу, 6 березня 2019 р.


Розвиток таланту та солодка флористика.


Громадська організація  "Мистецька Бобринеччина" та районна дитяча бібліотека, завдяки проекту «Бібліотека свободи/Library of freedom» за підтримки Програми DOBRE, знову об’єднали активну молодь, студентів та матусь з дітьми задля проведення майстер-класу із hand-made «Солодка флористика». На початку заходу присутні переглянули відео з ТОП - 10 українських виступів на ТЕD - Іван Малкович: Розвиток таланту. Студенти звернули увагу на важливість наповнення творчості національними рисами та смислами, завірили, що їхня енергія буде направлена на лад на землі. Далі ознайомились з флористикою як видом декоративно-ужиткового мистецтва, яке проявляється у створенні флористичних робіт (букетів, композицій, панно, колажів) з різноманітних природних матеріалів (квітів, цукерок, ягід, плодів, горіхів і т. і.). та створили власні квіткові шедеври. З технологією виготовлення флористичних букетів та практичними порадами майстерно знайомила Тетяна Сережина. Як результат – майстерні роботи. Дякуємо всім присутнім за проведений час разом.

Захід проводився Громадською організацією "Мистецька Бобринеччина" в рамках проекту «Бібліотека свободи/Libraryoffreedom» за підтримки програми USAID "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE). Cпілка "Громадські ініціативи України" є регіональним партнером програми USAID DOBRE в Кіровоградській області» у реалізації проекту  "Голос громади в місцевому самоврядуванні".



КОЛО безпеки: дитина і домашнє насильство

  Знання та навички з виявлення, попередження і припинення домашнього насильства є життєво необхідними і мають стати складовою навчання моло...