понеділок, 18 лютого 2019 р.

«Бібліотека свободи/Library of freedom»




Громадська організація "Мистецька Бобринеччина" в рамках проекту «Бібліотека свободи/Library of freedom» за підтримки програми USAID "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE) та Cпілки "Громадські ініціативи України" отримала перше технічне оснащення: проектор, магнітно-маркерну дошку та дидактичні ігри на розвиток та моторику.


«Афганістан, ціна чужої війни»


Під такою назвою в КЗ «Бобринецька районна дитяча бібліотека», в рамках «Клубу цікавих зустрічей», відбулася година мужності присвячена подіям Афганської війни.  Учні 5-Б класу КЗ "Бобринецьке НВО" слухали розповіді  воїнів-інтернаціоналістів, які виконували свій інтернаціональний обов’язок в Афганістані Тосіка М.І та Бондаренка М.Ф. та мали нагоду відчути на собі тягар армійського обмундирування.  Пам'ять про ці події  завжди залишиться в пам'яті українського народу та буде прикладом для молодого покоління.

КОЛО безпеки: дитина і домашнє насильство

  Знання та навички з виявлення, попередження і припинення домашнього насильства є життєво необхідними і мають стати складовою навчання моло...