четвер, 2 червня 2022 р.

Дитяча творчість під час війни

 Дитяча творчість — досить широке поняття, в ній немає законів або правил, зате вона характеризується свободою для діяльності і фантазії. Яскравим підтвердженням цього став конкурс творчих робіт “Моя Україна: дитячий погляд”, приурочений до Міжнародного дня захисту дітей та проведений сільськими бібліотеками-філіями КЗ «Публічної бібліотеки» Кетрисанівської сільської ради. Конкурс проводився за двома категоріями – творча робота в різних техніках декоративно-ужиткового мистецтва та твір-мініатюра. Учасники для участі в конкурсі подали як індивідуально підготовлені так і  колективні творчі роботи, що пов’язані з загальною тематикою конкурсу – 43 роботи з декоративно-ужиткового мистецтва та 9 творів. Дитячі роботи різноманітні, різнопланові, вони відрізняються оригінальністю і  техніками декоративно-ужиткового мистецтва -  художня вишивка; художнє різьблення по дереву; художнє плетіння; народна лялька-мотанка; вироби з солоного тіста; декоративний розпис, народний живопис; вишивка бісером; паперова пластика та оригамі; вироби з соломки та стрічок; вироби з природних матеріалів; металеві вироби; інші техніки виконання.

Дякуємо наставникам, вчителям, що допомагали учням створювати свої власні шедеври. Бажаємо всім, хто долучився до участі у конкурсі нових ідей, перемог та творчих досягнень!

Запрошуємо переглянути виставку робіт переможців та учасників конкурсу “Моя Україна: дитячий погляд”, в філії «Дитяча бібліотека» Кетрисанівської сільської ради, що діятиме до 15 червня 2022 року.

Переможець в номінації «Твір — мініатюра» Савенко Софія, с.Благодатне


      Композиція «Берегиня» - Плетенюк Ніка та Плетенюк Софія, с.Веселівка


   Композиція «Мій сонячний дім – моя Україна» - Кисіль Анастасія, м.Вознесенськ








Композиція «Квітуча Україна» - Кургіна Уляна, с.Златопілля





 Виріб з солоного тіста «Український віночок – краса і оберіг» - Лисенко Олександра, с.Червонопілля



        Композиція «Україна понад усе!» - Тулуб Анна , с.Олексіївка






      Вишивка бісером «Марічка» - Карась Анна, с.Миколо-Бабанка








Композиція «Свобода, яка йде» - Луковець Валентина, с.Береславка








      Композиція з природного матеріалу «Несе Галя воду» - Іванова Олександра, с.Златопілля





Металевий виріб «Слава Україні! Слава ЗСУ!» - Лисенко Максим с.Солонцюватка

КОЛО безпеки: дитина і домашнє насильство

  Знання та навички з виявлення, попередження і припинення домашнього насильства є життєво необхідними і мають стати складовою навчання моло...