пʼятницю, 7 липня 2023 р.

Світ емоцій та почуттів

 


05 липня в філії «Веселівській сільській бібліотеці», в рамках засідань Батьківського клубу, відбулася чергова консультація для батьків «Світ емоцій та почуттів». На заході бібліотекар з учасниками розкрили суть поняття "емоції" та "почуття", вчилися керувати своїми емоціями, розглянули ситуації впливу проблемних ситуацій та знайшли шляхи їх вирішення. Створили з учасниками "Будинок гарного настрою". Вході проведення діти та батьки виконали низку вправ: "Мій настрій сьогодні", "Покажи емоцію та почуття", "Розфарбуй емоцію", "Злий собака", "Усмішка по колу".

Засідання проведено у межах проекту "Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні, що реалізується Благодійним фондом "Безпечне майбутнє" за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).


 

Немає коментарів:

Дописати коментар

КОЛО безпеки: дитина і домашнє насильство

  Знання та навички з виявлення, попередження і припинення домашнього насильства є життєво необхідними і мають стати складовою навчання моло...