пʼятницю, 10 листопада 2017 р.

Переможець обласного туру Всеукраїнського конкурсу "Творчі канікули" бобринчанка Вікторія Когут

    Підведені підсумки  обласного туру Всеукраїнського  дитячого  літературного  конкурсу 
 «Творчі канікули», який проводився 20 червня - 1 вересня 2017 року Кіровоградською обласною бібліотекою для дітей ім. Т. Г. Шевченка за підтримки департаменту культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської обласної державної адміністрації.
       Юні читачі бібліотек сіл, селищ і міст області, під час літніх канікул, активно долучилися до творчого конкурсу. Оргкомітет бібліотеки отримав від дітей 11-18 років 120 творів – 71 прозовий і 49 поетичних.  За Умовами конкурсу необхідно було визначити 14 кращих творів у двох вікових категоріях 11-13 і 14-18 років та 7 номінаціях (по одній роботі-переможцю у кожній номінації). 
         Обласне журі розглянуло та визнало кращими 13 робіт, які надіслані до Національної бібліотеки        України для дітей (м. Київ) для участі у другому підсумковому турі Всеукраїнського конкурсу. У віковій категорії 11-13 років в номінації: «Моя майбутня професія»  перемогу та право брати участь в Всеукраїнському конкурсі здобула бобринчанка, учениця КЗ «ЗШ І-ІІІ ступенів №5», читачка Бобринецької районної дитячої бібліотеки Когут Вікторія, 11 років

Вітаємо переможців та бажаємо усім учасникам обласного та районного турів Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Творчі канікули» успіхів у навчанні і творчості, а авторам кращих робіт – перемоги у всеукраїнському турі.

Продовжується тиждень поезії. Запрошуємо усіх поціновувачів поетичного слова!

  Бібліотеки Кетрисанівської громади продовжують активно долучатися до Національного тижня читання поезії низкою тематичних заходів. Так, у...