понеділок, 4 березня 2019 р.

Майстер-клас із hand-made «Солодка флористика»


        
На прохання учасників наших минулих заходів, що організовувалися Громадською організацією «Мистецька Бобринеччина» та Бобринецькою районною дитячою бібліотекою в рамках проекту «Бібліотека свободи» за підтримки @Програми ДОБРЕ, відбудеться майстер-клас із hand-made «Солодка флористика».
У програмі заходу ми пропонуємо :
- ознайомитись з флористикою як видом декоративно-ужиткового мистецтва;
 - створити власні квіткові шедеври;
 - показ відео з ТОП - 10 українських виступів на          ТЕD - Іван Малкович: Розвиток таланту.
А ще - обіцяємо невимушений формат спілкування, нові знайомства та відкриття, новий досвід, смачні чай-каву-смаколики.
________________________________________
Місце зустрічі: КЗ «Бобринецька районна дитяча бібліотека»
Наша адреса: вул.Незалежності, 80
Дата зустрічі: 6 березня 2019 р.
Час зустрічі: 11.00
Тривалість заходу: 2 години
Кількість учасників майстер-класу обмежена! У разі зацікавленості, прохання повідомити про свою участь до 06.03.2019р.
Учасникам мати з собою:  цукерки трюфель, гофрований папір, ножиці, клейовий пістолет, стрічку, намистинки, шпажки – 30см.
Координаторка зустрічі – Ткаченко Тетяна,  контактний тел.0966958755
           ________________________________________________
 НАГАДУЄМО! В  бібліотеці створено універсальний простір для спілкування, роботи та заходів, з доступом до інтернету та обладнання, коворкінг, який дає можливість працювати як самостійно, так і командою. А головне робити – це безкоштовно. Крім того, бібліотека надає інформаційний супровід усім відвідувачам. Це зручне місце для  спілкування, навчання та творчої взаємодії,  де знання «під рукою».
Захід проводиться Громадською організацією "Мистецька Бобринеччина" в рамках проекту «Бібліотека свободи/Libraryoffreedom» за підтримки програми USAID "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE). Cпілка "Громадські ініціативи України" є регіональним партнером програми USAID DOBRE в Кіровоградській області» у реалізації проекту  "Голос громади в місцевому самоврядуванні".


«Створення та модернізація громадських просторів»

Вже втретє, спочатку дії проекту «Бібліотека свободи/Library of freedom» за підтримки Програма DOBRE та Cпілки "Громадських ініціатив України", Громадська організація "Мистецька Бобринеччина" та Районна дитяча бібліотека провели інноваційний захід. Цього разу майстерня ідей «Створення та модернізація громадських просторів» згуртувала всіх кого цікавить організація та трансформація просторів в сучасних умовах. Майстерня мотивувала та надихала на здійснення власних проектів, створення коворкінгів, та центрів з народознавства, українознавства. Учасники моделювали власноруч колажі ідей бібліотек майбутнього та поєднували кольори створюючи на папері предмети дизайну. Організатори заходу наголосили про помилковість позиції, що стовідсоткове фінансування бібліотечного закладу вирішить усі проблеми. Сьогодні існує реальна можливість поліпшити виробничі аспекти власними силами. Для фахівця недостатньо володіти лише професійними знаннями та вміннями, бажання навчитися мислити творчо, прагнення до прогресивних змін забезпечує реалізацію задумів.
Цікавою виявилася тренінгова вправа «Богатир», спеціаліста Бобринецької районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості. Наостанок учасники майстерні ідей поділилися своїми думками щодо корисності заходу та розповіли на який вчинок вони здатні заради позитивного майбутнього своєї громади.

Захід проводився Громадською організацією "Мистецька Бобринеччина" в рамках проекту «Бібліотека свободи/Libraryoffreedom» за підтримки програми USAID "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE). Cпілка "Громадські ініціативи України" є регіональним партнером програми USAID DOBRE в Кіровоградській області» у реалізації проекту  "Голос громади в місцевому самоврядуванні".

КОЛО безпеки

  Формування навичок безпечної поведінки має відбуватися повсякденно, як у військовий час, так і у мирний. Саме з цією метою в філії «Веселі...