четвер, 21 лютого 2019 р.

Створення та модернізація громадських просторів


    
Сьогодні коворкінги, арт-кафе та хаби формують нову культуру і стають більш популярними. Але скільки і яких громадських просторів потрібно для задоволення потреб громади? Як створити креативний простір у бібліотеці? Якими можуть бути сучасні центри для розвитку молоді? Шукаєте відповіді на ці запитання, тоді майстерня ідей «Створення та модернізація громадських просторів», що організовується Громадською організацією «Мистецька Бобринеччина» та Бобринецькою районною дитячою бібліотекою в рамках проекту «Бібліотека свободи» за підтримки @Програми ДОБРЕ, саме для ВАС!

У програмі заходу ми пропонуємо обговорення питань:
  • Типологія просторів в Україні.
  • Інноваційні бізнес моделі просторів, що актуальні для розвитку громади.
  • Трансформація та організація бібліотечних та клубних просторів в сучасних умовах.
  • Створення власноруч засобів візуалізації , колажів ідей, для підтримки створення коворкінг-просторів.
А ще - обіцяємо невимушений формат спілкування та кооперації, нові знайомства та відкриття, новий досвід, смачні чай-каву-смаколики.
________________________________________________
Місце зустрічі: КЗ «Бобринецька районна дитяча бібліотека»
Наша адреса: вул.Незалежності, 80
Дата зустрічі: 27 лютого 2019 р.
Час зустрічі: 11.00
Тривалість заходу: 2 години
Вхід вільний
Координаторка зустрічі – Ткаченко Тетяна,  контактний тел.0966958755
________________________________________________

НАГАДУЄМО! В  бібліотеці створено універсальний простір для спілкування, роботи та заходів, з доступом до інтернету та обладнання, коворкінг, який дає можливість працювати як самостійно, так і командою. А головне робити – це безкоштовно.
 
Крім того, бібліотека надає інформаційний супровід усім відвідувачам. Це зручне місце для  спілкування, навчання та творчої взаємодії,
  де знання «під рукою».

Захід проводиться Громадською організацією "Мистецька Бобринеччина" в рамках проекту «Бібліотека свободи/Libraryoffreedom» за підтримки програми USAID "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE). Cпілка "Громадські ініціативи України" є регіональним партнером програми USAID DOBRE в Кіровоградській області» у реалізації проекту  "Голос громади в місцевому самоврядуванні".


КОЛО безпеки: дитина і домашнє насильство

  Знання та навички з виявлення, попередження і припинення домашнього насильства є життєво необхідними і мають стати складовою навчання моло...