середу, 13 лютого 2019 р.

«Бібліотека свободи/Library of freedom»



Проект «Бібліотека свободи/Library of freedom» розпочато. Враження надзвичайно позитивні як в студентів коледжу ім. В.В. Порика Білоцерківського національного університету так і у наставників проекту, мета якого створення креативного вільного простору, коворкінгу, як культурно-дозвіллєвого осередку молоді та молодих сімей в районній дитячій бібліотеці. Програма заходу «Живемо — навчаємось — працюємо — розвиваємось — відпочиваємо» мотивувала молодь до реалізації створення власних бізнес-проектів,  шляхом обговорення та проведення першої української настільної гри-симулятор "Світ громад" за тематичним сценарієм власної справи, бізнесу. Студенти мали нагоду протестувати свої бізнес-ідеї та дізнатися про те, як їх втілювати в життя, де шукати підтримку та ресурси. Гра виявилася не просто цікавою, а й максимально наближеною до реального життя і перемогти у грі можна було тільки кооперуючись та взаємодіючи. Тож перемога була заслуженою. По завершенні гри учасники активно обговорювали шляхи, які привели їх до перемоги: важливість комунікації, вміння домовлятися та об’єднуватися навколо важливого, бажання та спроможність брати на себе відповідальність.

Ігрові сесії проводили: сертифікований майстер гри 2 рівня - Сергій Ткаченко (Громадські Ініціативи України)  та сертифікована майстер гри 1 рівня - Ірина Ткаченко (Агенція сталого розвитку "Хмарочос").

Захід проводився Громадською організацією "Мистецька Бобринеччина" в рамках проекту «Бібліотека свободи/Library of freedom» за підтримки програми USAID "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE). Cпілка "Громадські ініціативи України" є регіональним партнером програми USAID DOBRE в Кіровоградській області» у реалізації проекту  "Голос громади в місцевому самоврядуванні".


КОЛО безпеки: дитина і домашнє насильство

  Знання та навички з виявлення, попередження і припинення домашнього насильства є життєво необхідними і мають стати складовою навчання моло...