вівторок, 7 березня 2023 р.

Як розвивати таланти дитини

 

Виявити задатки і здібності - першочергове завдання з розвитку таланту. Це зробити нескладно за допомогою спостереження за дитиною. Є група талантів, які виявити легко. До них відносяться: музичні здібності, художній талант, артистичність і схильність до спорту. Але як визначити здібності дитини, якщо він не малює, не співає і не танцює? Цілком ймовірно, що росте математичний геній або вчений природних наук. Здібності до науки виявляються у дітей тільки з виникненням вміння аналізу і синтезу. Саме з метою виявлення та розвитку талантів дітей в філії «Дитяча бібліотека» відбувся майстер-клас «Творимо з любов’ю», в рамках чергового засідання Батьківського клубу.  Учасники зустрічі створювали рамки для фотографії, що сприяє   не тільки розвитку у дітей дрібної моторики, посидючості, але і розвиткові уяви, мислення, фантазії. Цей творчий виріб стане чудовою прикрасою сімейного інтер’єру , демонстрацією мистецтва дитини, виразною композицією в будь-якій виставці дитячих робіт.

Засідання проведено у межах проекту "Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні, що реалізується Благодійним фондом "Безпечне майбутнє" за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).





КОЛО безпеки: дитина і домашнє насильство

  Знання та навички з виявлення, попередження і припинення домашнього насильства є життєво необхідними і мають стати складовою навчання моло...