понеділок, 26 грудня 2022 р.

Управління стресом

#UNICEF     #Батьківський_клуб          #Благодійний_фонд_Безпечне_майбутнє 


Щоб допомогти дітям та їхнім батькам знизити рівень стресу, впоратися з емоційним навантаженням та піклуватись про здоров'я, безпеку та розвиток дітей під час війни, в Батьківському клубі, засідання якого відбулося в філії «Благодатненській сільській бібліотеці» відбувся інтерактивний захід «Профілактика подолання стресових ситуацій». Бібліотекар ознайомила присутніх з   базовими знаннями про природу та специфіку виникнення стресу, здатності управляти функціональним станом у ситуаціях стресу. Батьки та діти спільно виготовляли новорічні прикраси, ланцюжок єднання, вирізали паперові сніжинки. Захоплення спільною роботою відволікало від сумних думок, та все ж головним бажанням внутрішньо переміщених дітей та дорослих було одне бажання – Перемога та повернення до рідних домівок.

Засідання відбулося в рамках проєкту Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх сімей, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні».



КОЛО безпеки: дитина і домашнє насильство

  Знання та навички з виявлення, попередження і припинення домашнього насильства є життєво необхідними і мають стати складовою навчання моло...