четвер, 21 березня 2019 р.

Всеукраїнський тиждень дитячого читання!


«Книга живе, доки її читають» , під таким девізом проходить тиждень дитячого читання  в Бобринецькій районній дитячій бібліотеці. Метою проведення тижня є прищеплення дітям любові до книг, навчити учнів-читачів користуватися бібліотекою, її фондом, довідково-бібліографічним апаратом, поглибити знання учнів про рідний край, формувати почуття належності до свого краю, до історії та традицій, розвивати критичне мислення, вміння одержувати та аналізувати інформацію, порівнювати, робити висновки, збагачувати мовлення, дбайливе ставлення до рідної землі.
Так, 21 березня, до Всесвітнього дня води, відбувся еко-тур «Природа і людина», де учні 3 та 4 класів  "Філії №2-ЗШ І-ІІ ступенів" КЗ "Бобринецьке НВО" звернули увагу на  питання важливості водних ресурсів, грали в ігри та вікторини. Завдяки новому технічному оснащенні та участі в проекті «Бібліотека свободи» діти переглянули енциклопедію у мультиках «Корисні підказки. Вода». Учні висловлювали свої думки щодо прочитаних книг, ставили питання, ділилися враженнями, висловлювали свої почуття і роздуми. Особливі відчуття та емоції викликали  новинки художньої літератури, які читачі взяли додому для прочитання.

Продовжується тиждень поезії. Запрошуємо усіх поціновувачів поетичного слова!

  Бібліотеки Кетрисанівської громади продовжують активно долучатися до Національного тижня читання поезії низкою тематичних заходів. Так, у...