вівторок, 16 квітня 2024 р.

КОЛО безпеки

 

Формування навичок безпечної поведінки має відбуватися повсякденно, як у військовий час, так і у мирний. Саме з цією метою в філії «Веселівська сільська бібліотека» відбулося чергове засідання Батьківського клубу на тему «Коло безпеки: дитина і незнайомці». В ході зустрічі батьки та діти формували систему уявлень та знань щодо явища насильства, форм та методів його попередження та подолання, а також особливостей звернення по допомогу у разі ризику ситуації насильства. Цікавою та змістовною виявилася карткова ігрова методика «Коло безпеки», яка ознайомила присутніх з темами насильства, його виявлення та захисту. За допомогою карток у форматі вікторини учасники відповідали на запитання і складали із карток коло, якщо всі відповіді правильні. У такий спосіб знайомство з усіма складними питаннями відбувалося у легкому ігровому форматі.


Засідання відбулося у межах проєкту «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні», що реалізується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з Благодійним фондом «Безпечне майбутнє»


Немає коментарів:

Дописати коментар

КОЛО безпеки: дитина і домашнє насильство

  Знання та навички з виявлення, попередження і припинення домашнього насильства є життєво необхідними і мають стати складовою навчання моло...