вівторок, 12 березня 2019 р.

Добра освіта через креативне мислення молоді

Розвиток креативного мислення молоді є особливо актуальним в наш час. Крім того, креативність – це навик, який сприяє успіху в багатьох сферах життя незалежно від того, чим ви займаєтесь. Сьогодні відбулася онлайн-зустріч молоді з Євгеном Пенцаком, завдяки перегляду відео "Якою повинна бути добра освіта" , де він говорить про розвиток креативного мислення, відповідаючи на питання про важливі характеристики сучасної освіти. Потім учасники зустрічі, члени GO "Темп" та ГО "Мистецька Бобринеччина", навчалися на практиці бути пильними, уважними та критично мислити , граючи в гру "Мафія".


Захід проводився Громадською організацією "Мистецька Бобринеччина" в рамках проекту «Бібліотека свободи/Library of freedom» за підтримки програми USAID "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE). Cпілка "Громадські ініціативи України" є регіональним партнером програми USAID DOBRE в Кіровоградській області» у реалізації проекту  "Голос громади в місцевому самоврядуванні".

Продовжується тиждень поезії. Запрошуємо усіх поціновувачів поетичного слова!

  Бібліотеки Кетрисанівської громади продовжують активно долучатися до Національного тижня читання поезії низкою тематичних заходів. Так, у...