пʼятницю, 14 жовтня 2022 р.

Військовослужбовці дякували жителям Кетрисанівської громади!


Напередодні Дня захисників і захисниць України - свята, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва та Днем створення Української повстанської армії (УПА), бібліотекарі КЗ «Публічної бібліотеки» привітали захисників та захисниць обласного військового госпіталю з святами. Завдяки жителям Кетрисанівської громади, що підтримали ініціативу бібліотекарів та зібрали продукти харчування, до госпіталю відправили грузовий автомобіль гуманітарного вантажу: картоплі, моркви, буряка, цибулі, домашньої консервації, хлібобулочних смаколиків та різних видів продовольчої продукції. Щиро та від душі відбувся концерт-подяка для військових ЗСУ та працівників шпиталю. Глядачі радо вітали колектив «Степівчанка» Грузького сільського будинку культури,  Сергія Голубовського, Юлію Гавриш та Альону Залюбовську. Патріотичні українські хіти та  народні пісні на мить відволікли солдатів від жахів війни, які їм довелося пережити. На завершення зустрічі бібліотекарі подарували військовим листівки та обереги від дітей громади, чим підняли незламний дух та віру у перемогу нашим захисникам.

Зі слів керівника колективу «Степівчанка» Петренко Л.І. – «Такі заходи дарують неповторні відчуття та надихають рухатися вперед». 

Ми вдячні кожному воїну за міць та відданість рідній державі. Ви – наша сила! Дякуємо головному лікарю Кіровоградського обласного госпіталю ветеранів війни Сябренко Геннадію Петровичу за гостинність.

Ми дякуємо кожному хто долучився до збору благодійного вантажу, надав допомогу паливом та автомобільним перевезенням. Разом до перемоги! Зі святами!


 



КОЛО безпеки: дитина і домашнє насильство

  Знання та навички з виявлення, попередження і припинення домашнього насильства є життєво необхідними і мають стати складовою навчання моло...