четвер, 22 грудня 2022 р.

Поговоримо відверто

 #UNICEF#Благодійний_фонд_Безпечне_майбутнє
Наш Батьківський клуб розширює свої кордони та можливості. 21-го грудня до нас приєдналися родини з с.Федіївка. Темою другого   засідання клубу стало сексуальне  виховання дітей. Батьки отримали відповіді  на запитання: Що таке сексуальність і навіщо про неї знати дітям? Коли починати сексуальне виховання і чи починати взагалі? Як говорити з дітьми про статеві стосунки? Дітям, бібіліотекар Колодєєва Р.А. розповіла  про сексуальність, дружбу та симпатії, звернула увагу на підлітковий вік. Учасники зустрічі  виконували тренінгові вправи "Розмови на подушці", провели обговорення  книги « Хлопчикам про дівчаток» та грали в гру "Мова одягу". На  завершення зустрічі учасники клубу вивели свою формулу щастя.

Засідання відбулося в рамках проєкту Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх сімей, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні».







Тож, запрошуємо до нашого клубу для тих хто  готовий:

- стати мудрими та розсудливими батьками;

- краще почати  розуміти дитину;

- навчитися вибудовувати безпечні та довірливі стосунки;

- дізнатися як виховувати без криків, образ і маніпуляцій;

- допомогти дитині стати успішною та впевненою в собі.


КОЛО безпеки: дитина і домашнє насильство

  Знання та навички з виявлення, попередження і припинення домашнього насильства є життєво необхідними і мають стати складовою навчання моло...