пʼятницю, 9 лютого 2018 р.

Про рідний край у книги запитай

9 лютого 2018 року в Бобринецькій районній дитячій бібліотеці відбувся краєзнавчий  круїз «Про рідний край у книги запитай», який здійснили школярі молодших та середніх класів села  Грузького. Під час зустрічі працівники бібліотеки ознайомили дітей з правилами поводження з книгою та правилами користування бібліотекою, проінформували школярів  про нові надходження до книгозбірні.  Бібліотекарі читали дітям  вголос книжки  , сюжети яких  захоплювали  слухачів і мотивували  їх читати. Особливо сподобалось школярам читання сюжетних книг українських авторів В. Рутківського, Т.Майданович  та Ю.Винничука, під час яких діти занурювалися в захопливий світ друкованого слова, в якому сюжети складні й серйозні, і діти із захопленням слухали та сприймати їх,  обговорювали  їхній зміст ,  ділилися власними  враженнями.  Школярі мали змогу вибрати для читання  вдома  книжки, що їм сподобалися.

Завдяки бібліотекарю  Грузької сільської бібліотеки  Петренко Л.І., яка була організатором поїздки, діти отримали насолоду не лише від цікавої подорожі та можливості широкого вибору книг, а й  смачних смаколиків з запашним чаєм.

КОЛО безпеки: дитина і домашнє насильство

  Знання та навички з виявлення, попередження і припинення домашнього насильства є життєво необхідними і мають стати складовою навчання моло...