середу, 28 грудня 2022 р.

Новорічна Тік-ток вечірка «Переможного Нового 2023 року»

 #UNICEF

#Батьківський_клуб

#Благодійний_фонд_Безпечне_майбутнє

Найбільш очікуваним зимовим святом для дітей є Новий рік: пора канікул, подарунків та, звісно, розваг. Саме тому для дітей, у тому числі тимчасово проживаючих на території громади в філії «Дитячій бібліотеці» організовано Тік-ток вечірку «Переможного Нового 2023 року. Діти танцювали під сучасну українську музику та  розважальні треки із тік-тока, грали в рухливі ігри та виконували елементи спортивних вправ. Особливо жваво та весело проходили ігри з використанням ігрового парашуту, анімаційних атрибутів та повітряних кульок. Кожен учасник заходу отримав новорічний подарунок від UNICEF та благодійного фонду «Безпечне майбутнє».

Попереду новий рік, який обов’язково буде успішним, щасливим, сповненим добрими справами, а головне Переможним! 


Захід відбувся в рамках проєкту Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх сімей, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні».





КОЛО безпеки: дитина і домашнє насильство

  Знання та навички з виявлення, попередження і припинення домашнього насильства є життєво необхідними і мають стати складовою навчання моло...