пʼятницю, 23 грудня 2022 р.

Як розв'язувати конфлікти

 #UNICEF


Вирішити міжособистісний конфлікт досить складно, так як зазвичай обидва опоненти вважають себе правими. Раціональна, об'єктивна оцінка конфліктної ситуації кожним опонентом сильно утруднена через негативні емоції конфліктуючих. Учасники Батьківського клубу розглянули причини конфліктів та покрокову послідовність дій як успішно розв'язати конфлікт. Батьки долучалися до демонстрації різноманітних вправ та працювали із метафоричними асоціативними картами. Діти грали в інтерактивні ігри "Позбудься негативу", "Килимок дружби", "Компроміс" та ін. Разом складали "Пазлики компромісу". Приєднуйтеся до Батьківського клубу, що функціонує в філії "Дитяча бібліотека" КЗ "Публічна бібліотека" Кетрисанівської сільської ради! Інформація за тел. 0966958755.

Засідання відбулося в рамках проєкту Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх сімей, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні».





Тетяна Стрельцова

КОЛО безпеки: дитина і домашнє насильство

  Знання та навички з виявлення, попередження і припинення домашнього насильства є життєво необхідними і мають стати складовою навчання моло...