пʼятницю, 20 травня 2022 р.

Моя УКРАЇНА: дитячий погляд (творчий конкурс до Міжнародного Дня захисту дітей)

  Запрошуємо дітей, які постійно та тимчасово  проживають на території Кетрисанівської сільської ради до участі у конкурсі "Моя Україна: дитячий погляд", присвяченому Міжнародному Дню захисту дітей. 

Організатор конкурсу – КЗ «Публічна бібліотека» Кетрисанівської сільської ради.

Умови проведення конкурсу

Цим конкурсом ми хочемо нагадати, що виховання громадянської позиції починається з любові, поваги до рідного краю, місця, де ти народився і живеш.

Конкурс проводиться у двох номінаціях:

«Декоративно-ужиткове мистецтво»

«Твір - мініатюра»

          Вікові категорії учасників:

I вікова категорія – 6- 10 років;

II вікова категорія – 11-15 років.

Загальні вимоги до експозиційних матеріалів: роботи повинні відображати символіку, історію, культуру, природу та інші особливості рідного краю.

Вимоги до експозиційних матеріалів:

У номінації «Декоративно-ужиткове мистецтво» приймаються роботи будь-якого формату і розміру, виготовлені власноруч у будь-якій техніці (паперопластика, фоаміран, глина, пластилін, солома, тканина тощо), і які відповідають тематиці виставки-конкурсу.

У номінації «Твір - мініатюра» учасники Конкурсу кожної вікової категорії готують прозовий або поетичний твір відповідної тематики. Робота має бути виконана у форматі Microsoft Word, шрифт – Times New Roman, 12 розмір, 1,5 міжрядковий інтервал, усі поля – 1,5 см, сторінки формату А-4. та мати обсяг не більше одного друкованого аркуша.

 Роботи приймаються  до 27 травня (включно) 2022 року  сільськими бібліотеками філіями комунального закладу  «Публічна бібліотека» Кетрисанівської сільської ради.

Електрона адреса для надсилання творчих робіт : bibliok@ukr.net 

Роботи повинні обов’язково мати паспорт, в якому зазначено: прізвище, ім’я автора, дату народження автора, назву роботи, заклад освіти, прізвище, ініціали керівника / вчителя / батьків.

Нагородження переможців кожної вікової категорії у кожній номінації відбудеться 01 червня 2022 року.

Інформація про переможців конкурсу за рішенням журі буде опублікована 02 червня 2022 року на сторінці Публічної бібліотеки.

У приміщенні філії «Дитяча біліотека» КЗ «Публічна бібліотека» Кетрисанівської сільської радим  у період з 01 по 10 червня 2022 року відбудеться виставка робіт переможців та учасників конкурсу.


КОЛО безпеки: дитина і домашнє насильство

  Знання та навички з виявлення, попередження і припинення домашнього насильства є життєво необхідними і мають стати складовою навчання моло...