понеділок, 16 квітня 2018 р.

Ляльки мого дитинства


КЗ «Бобринецька районна дитяча бібліотека» запрошує бажаючих взяти участь в представленні власних  авторських або традиційних ляльок в  виставці «Ляльки мого дитинства».
Жителі міста  та району мають унікальну можливість зануритись у казковий дивовижний світ художньої авторської ляльки та презентувати витвори свого мистецтва. Збір власних робіт та традиційних ляльок  відбудеться з 23 квітня по 23 травня 2018р. Святкова презентація виставки планується на 25 травня 2018р.
З давніх давен, лялька є відображенням національної культури людства. Тому і створення кожного, окремо взятого, виробу потребує від майстра глибокого вивчення традицій, історії побуту, костюма.
Більшість ляльок призначені для колекціонування та створення інтер’єру. Є ляльки, якими можливо гратись, але усі вони створені для натхнення. Кожна з них - це невеликий крок у минуле, погляд з дитинства та дивовижні спогади.
Завітайте до бібліотеки! Давайте разом насолоджуватись чарівним світом художньої ляльки!




КОЛО безпеки: дитина і домашнє насильство

  Знання та навички з виявлення, попередження і припинення домашнього насильства є життєво необхідними і мають стати складовою навчання моло...