вівторок, 21 червня 2022 р.

Літо. Спека. Бібліотека…

 

Філія "Благодатненська сільська бібліотека"
Для відвідувачів КЗ «Публічна бібліотека» Кетрисанівської сільської ради , з метою забезпечення змістовного дозвілля та розвитку дітей шкільного віку під час літніх канікул 2022 року  діє акція «Літо-2022: Разом до перемоги». В рамках акції проводяться національно-патріотичні, еколого-натуралістичні, художньо-естетичні, фізкультурно-спортивні, туристично - краєзнавчі та гуманітарні заходи. Так, в переддень Святої Трійці для читачів  
Філія "Благодатненська сільська бібліотека"
філії Благодатненська сільська бібліотека проведено народознавчу годину "Літо прийшло - зелені свята привело", на якому діти дізналися про історію та традиції свята, запаслися позитивними емоціями, вдихнули п'янкий аромат запашних трав і квітів. 
Філія "Павлогірківська сільська бібліотека"

Протягом червня відбулися розваги на свіжому повітрі, ігри, вікторина та  конкурси для читачів Рощахівської, Павлогірківської, Грузької, Витязівської, Веселівської, Червонопільської, Чарівненської сільських бібліотек-філій. Конкурс малюнку на асфальті "Перемога очима дітей" організувала бібліотекар філії «Тарасівської сільської бібліотеки». Рухливу програму на майданчику «Ігробанк» під гаслом «Тепле літечко прийшло, веселі розваги принесло»  проведено для відвідувачів філії «Бобринківської сільської бібліотеки». Майстер - клас з виготовлення патріотичного браслета зі стрічок «З Україною в серці!» зібрав читачів філії «Кривоносівської сільської бібліотеки».

Філія "Бобринківська сільська бібліотека"

Філія "Рощахівська сільська бібліотека"
Основними оздоровчими факторами для дітей є: максимальне перебування на відкритому повітрі, рухова активність, чергування різних видів діяльності, використання процедур для загартовування.
Філія "Кривоносівська сільська бібліотека"

Заходи проводяться з урахуванням воєнного стану та дотриманням рекомендацій Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області, аби забезпечити умови для безпечного відпочинку дітей та не допустити погіршення санітарно-епідемічної ситуації протягом літнього сезону 2022 року.

Бібліотеки чекають на Вас!

Філія "Тарасівська сільська бібліотека"


Наші адреси за посиланням:  https://bobrbunechuna.blogspot.com/p/blog-page_96.html

КОЛО безпеки: дитина і домашнє насильство

  Знання та навички з виявлення, попередження і припинення домашнього насильства є життєво необхідними і мають стати складовою навчання моло...