четвер, 18 січня 2018 р.

Презентація культурно-туристичного буклету “Живописна, музична та театральна Мар’янівка”


 17 січня в районній дитячій бібліотеці відбулася презентація культурно-туристичного буклету “Живописна, музична та театральна Мар’янівка” в рамках проекту “Мандруємо земним раєм, степовим Бобринецький краєм!”.
Названий проект покликаний увібрати в себе інформації про кожну із територій Бобринецького району, а саме про історію, традиції, визначні місця і уродженців кожної з сільських рад Бобринеччини.

Сьогодні ж відбулася презентація першого буклету із вищезазначеного проекту “Живописна, музична та театральна Мар’янівка”, яка містить у собі відповідні інформації про культурні та природні особливості Мар’янівської сільської ради.
Відвідали тематичний краєзнавчий захід працівники сфери культури та представники від органів влади та місцевого самоврядування району: заступник голови райдержадміністрації Людмила Сопільняк, начальник відділу культури та туризму РДА Лариса Гребень й сільський голова Мар’янівки Анатолій Цидуляк.
За словами Лариси Гребень даний буклет хоч і є не великим за обсягом, однак містить в собі основні краєзнавчі особливості Мар’янівської громади. Зокрема, окрім короткої історичної й географічної довідки, в буклеті також присутні інформації про музей історії села Мар’янівка та видатних земляків – батька корифея українського театру Марка Кропивницького Луки Івановича й народного артиста СРСР Івана Мар’яненка (Петлішенка).
У свою чергу Людмила Сопільняк високо оцінила початок реалізації проекту “Мандруємо земним раєм, степовим Бобринецький краєм!”. Наголосила, що даний проект дозволить популяризувати культуру рідного краю та допоможе в розвитку туризму на території району.
Після завершення презентації всі учасники заходу отримали відповідні тематичні буклети. 

КОЛО безпеки: дитина і домашнє насильство

  Знання та навички з виявлення, попередження і припинення домашнього насильства є життєво необхідними і мають стати складовою навчання моло...