суботу, 21 грудня 2019 р.

Фесенко Тимофій, читач Олексіївської сільської бібліотеки Бобринецького району - переможець Всеукраїнського літературного конкурсу «Творчі канікули - 2019».



20 грудня в Національній бібліотеці для дітей,  відбулося урочисте нагородження переможців Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Творчі канікули 2019».  Бобринеччину гідно представив читач Олексіївської сільської бібліотеки Тимофій Фесенко. До Києва з’їхалися   гості з Вінницької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Полтавської, Рівненської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Черкаської та Чернівецької областей. Такі різні, за віком та уподобаннями, і такі однакові — талановиті, веселі, активні. На переможців чекав сюрприз — квест-знайомство з Національною бібліотекою України для дітей «Магічна бібліотека». Щоб стати Академіками магічного слова переможці конкурсу повинні були пройти надскладні завдання в квест-грі «Магічна бібліотека», вибороти ключі за допомогою яких відкрити «Скарбницю мудрості», де знайшли збірки з творами кращих учасників конкурсу «Творчі канікули — 2019». 
Збірка за посиланням.      http://www.chl.kiev.ua/mbm/Book/View/479#page/1/mode/2up
Вітаємо Тимофія з перемогою та бажаємо подальших творчих успіхів!

КОЛО безпеки: дитина і домашнє насильство

  Знання та навички з виявлення, попередження і припинення домашнього насильства є життєво необхідними і мають стати складовою навчання моло...