пʼятницю, 14 липня 2023 р.

Долаємо стрес разом

 


12 липня 2023 року в філії "Рощахівська сільська бібліотека" відбулося чергове засідання Батьківського клубу на тему «Долаємо стрес разом», в якому прийняли участь батьки зі своїми дітьми.
В невимушеній, дружній обстановці обговорювали, що таке стрес та навіщо він потрібен, за допомогою тестувань визначили ступінь схильності до стресу кожного з учасників, дізналися як ми реагуємо на стрес, та познайомилися з техніками зняття стресу ( метод Джейкобсона, Фортеця, Лимон, Квітка …). І насамкінець засвоїли, як допомогти собі та іншим в стресових ситуаціях.

Захід проведено у межах проекту "Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні, що реалізується Благодійним фондом "Безпечне майбутнє" за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).



КОЛО безпеки: дитина і домашнє насильство

  Знання та навички з виявлення, попередження і припинення домашнього насильства є життєво необхідними і мають стати складовою навчання моло...