пʼятницю, 15 лютого 2019 р.

Увага!

Бажаєте стати фрілансером, але не знаєте з чого почати, тоді приєднуйтесь  до нас!  Громадська організація «Мистецька Бобринеччина» та Бобринецька районна дитяча бібліотека в рамках проекту «Бібліотека свободи» запрошує активну молодь, яка бажає оптимізувати свою діяльність у сфері фрілансу, взяти участь у тренінгу «Як стати фрілансером: від бізнес – ідеї до коворкінгу»

           У програмі заходу ми пропонуємо:
·         обговорення питання фрілансу для початківців та покрокових дій фрілансера-початківця;
·         зустріч з успішними фрілансерами, їх досвід ведення власної справи;
·          консультація начальника Бобринецького бюро правової допомоги про можливі  ризики при співробітництві між замовниками та фрілансерами
А ще - обіцяємо невимушений формат спілкування та кооперації, нові знайомства та відкриття, новий досвід, смачні чай-каву-смаколики.
________________________________________________
Місце зустрічі: КЗ «Бобринецька районна дитяча бібліотека»
Наша адреса: вул.Незалежності, 80
Дата зустрічі: 19 лютого 2019 р.
Час зустрічі: 10.00
Тривалість заходу: 2 години
Вхід вільний
Координаторка зустрічі – Ткаченко Тетяна,  контактний тел.0966958755
________________________________________________

В  бібліотеці створено універсальний простір для спілкування, роботи та заходів, з доступом до інтернету та обладнання, коворкінг, який дає можливість працювати як самостійно, так і командою. А головне робити – це безкоштовно.
 
Крім того, бібліотека надає інформаційний супровід усім відвідувачам. Це зручне місце для  спілкування, навчання та творчої взаємодії, коворкінгу, де знання «під рукою».

Захід проводиться Громадською організацією "Мистецька Бобринеччина" в рамках проекту «Бібліотека свободи/Library of freedom» за підтримки програми USAID "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE). Cпілка "Громадські ініціативи України" є регіональним партнером програми USAID DOBRE в Кіровоградській області» у реалізації проекту  "Голос громади в місцевому самоврядуванні".




Ось і відбувся другий захід, тренінг «Як стати фрілансером: від бізнес – ідеї до коворкінгу» що проводився Громадською організацією "Мистецька Бобринеччина" та Районною дитячою бібліотекою в рамках проекту «Бібліотека свободи/Library of freedom» за підтримки @Програми DOBRE та Cпілки "Громадських ініціатив України". Дякую всіх учасників зустрічі, які мотивували та надихали на здійснення власних проектів, заряджали позитивними емоціями та ділилися власним досвідом. Молодь мала нагоду не лише познайомитися з поняттями коворкінгу та фрілансу, а й поспілкуватися з успішними фрілансерами міста, стати учасниками майстер-класу з створення зачісок, отримати естетичну насолоду від солодкої флористики «sweet» - створення квіткових букетів з цукерок, набути навичок з ІТ-технологій та задати запитання начальнику центру безкоштовної юридичної допомоги. Корисною виявилася тренінгова вправа спеціаліста Бобринецької районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості щодо вибору майбутньої професії та можливого відкриття власного підприємництва. Студенти ПТУ №32 поділилися своїми враженнями про тренінг на сторінках блокноту-мотиватору та виявили бажання стати учасниками наступного заходу. Тож, слідкуйте за нашими анонсами й будьте активними! Чекаємо на кожного з вас в коворкінгу. Приходьте! Теплу атмосферу й затишок гарантуємо.




Продовжується тиждень поезії. Запрошуємо усіх поціновувачів поетичного слова!

  Бібліотеки Кетрисанівської громади продовжують активно долучатися до Національного тижня читання поезії низкою тематичних заходів. Так, у...