понеділок, 29 січня 2018 р.

Бобринецька районна дитяча бібліотека: Пам''ятай про Крути!


29 січня в Бобринецькій районній дитячій бібліотеці відбулася тематично-інформаційна година «Герої Крут від історії до сьогодення», присвячена  тим, хто в боротьбі за волю і кращу долю України не дожив до сьогоднішнього дня, хто спить в знаних і безіменних могилах розкиданих по рідній і чужій землі, тим славним синам і дочкам, що в розквіті своїх духовних і фізичних сил віддали молодість  і найдорожче, що є в кожного з нас – життя.
  Учні 6-А класу Комунального закладу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5" переглянули презентацію підготовлену бібліотекарем, ознайомились з тематичною підбіркою літератури та провели паралель між далеким 1918 роком і сьогоденням і дійшли висновку, що ми повинні гартуватись і готувати себе до праведної боротьби за волю і майбутнє свого народу, пам'ятаючи наших Героїв.

   Проведення таких заходів дає можливість формувати в учнів почуття  патріотизму, виховувати почуття національної гідності,  гордості за свою Батьківщину та повагу до історії власного народу. Нехай пам'ять про наших героїв, що загинули під Крутами, буде вічною. І нехай їхня смерть буде для нас прикладом, як треба любити свою Батьківщину.


Продовжується тиждень поезії. Запрошуємо усіх поціновувачів поетичного слова!

  Бібліотеки Кетрисанівської громади продовжують активно долучатися до Національного тижня читання поезії низкою тематичних заходів. Так, у...