четвер, 27 квітня 2023 р.

Арт-терапія або як заспокоїтись мистецтвом

 


Кожен із нас у своєму житті стикається з різноманітними проблемами, які можуть викликати різні негативні почуття – роздратування, страх, занепокоєння, нерозуміння, сумніви, образу чи злість. Як же побороти такий стан, або просто покращити свій настрій? З цим завданням впоралися учасники чергового засідання батьківського клубу, що відбувся в філії «Дитячій бібліотеці».   Батьки  та діти через малювання та ліплення з пластиліну намагались виплеснути, вималювати весь накопичений стрес, щоб поліпшити стан свого здоров’я. Зі слів Катерини Барабан: «Результатом такої арт-терапії є відчуття полегшення, задоволеність своїм емоційним станом. Мистецтво здатне лікувати!»

Засідання відбулося у межах проєкту "Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні", що реалізується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з Благодійним фондом "Безпечне майбутнє".



КОЛО безпеки: дитина і домашнє насильство

  Знання та навички з виявлення, попередження і припинення домашнього насильства є життєво необхідними і мають стати складовою навчання моло...