суботу, 17 червня 2017 р.

День захисту дітей в районній дитячій бібліотеці.

З метою розширення знань школярів про Міжнародний день захисту дітей, акцентування уваги на проблемах дитинства, виховування патріотичних почуттів та на виконання доручення голови Кіровоградської обласної державної адміністрації «Щодо належного відзначення в області у 2017 році Міжнародного дня захисту дітей» в районній дитячій бібліотеці відбулась розважально-пізнавальна програма «Мирна країна – щаслива дитина». З вітальним словом до дітей звернулася начальник відділу культури та туризму районної державної адміністрації Гребень Л.О. Учні загальноосвітньої школи №4 завітали на гостини до української  казки. Діти проявили свої знання в казковій вікторині та взяли участь в конкурсі «Загадки казкових героїв».  Бібліотекар наголосила, що казка – це дитинство людства і його мудрість та побажала присутнім більше читати та слухати казки та притчі, адже вони сіють зерна доброти, навчають жити в мирі та злагоді.

Вихованці районного Будинку дитячої творчості проявили свої художні таланти в конкурсі малюнку «Намалюй мирну країну» та розвивальній грі «Кольорова бібліотека». Завершився день годиною спілкування «Мої літні мрії».

КОЛО безпеки: дитина і домашнє насильство

  Знання та навички з виявлення, попередження і припинення домашнього насильства є життєво необхідними і мають стати складовою навчання моло...