неділя, 10 липня 2022 р.

Літо – 2022: разом до Перемоги!

 

Інсценізація казки «Колобок-мандрівник»
(філія «Червонопільська сільська бібліотека»
Кожен з нас хоче відчути літо дотиком золотих променів лагідного сонця, чистим небом, зеленими оазами, відпочинком, засмагою, нескінченним морем і т.п. На жаль, широкомасштабна агресія росії проти України змінила і звичний розклад літнього відпочинку. Отримали нові виклики, серед яких психологічні та фізичні травми внаслідок воєнних дій, переміщень, розлучень з близькими та друзями, змін звичного оточення та розпорядку.

майстер-класу з бісероплетіння
від ВПО Олександра Решетника 
 «Творчість, що лікує душу»
 (КЗ «Публічна бібліотека»)
Тож,  бібліотекарі КЗ «Публічної бібліотеки» продовжують докладати максимум зусиль, щоб літній відпочинок дітей відбувся в безпечній, змістовній, дружній атмосфері. Нові ідеї, куточки читання під відкритим небом, краєзнавчі екскурсії, тематичні зустрічі, казкові інсценізації, ігри, промоційні акції з читання  – це далеко не весь перелік літніх задумок від бібліотек. Так, на початку липня юні читачі долучилися до заходів : майстер-класу з бісероплетіння від ВПО Олександра Решетника  «Творчість, що лікує душу» (КЗ «Публічна бібліотека»), оpen-air «Виходь у двір читати» та  малюємо на асфальті  «Світ очима дітей» (філія «Новоградівська сільська бібліотека»), інсценізації казки на сучасний лад «Колобок-мандрівник» (філія «Червонопільська сільська бібліотека» та філія «Червонопільський будинок культури»), розважальних дидактичних ігор (пазли, кросворди) «На сонячній галявині - нам круто і цікаво»  (філія «Кетрисанівська сільська бібліотека»), дружні змагання "Нас не здолати" (філія "Миколо-Бабанська сільська бібліотека" та ін..
Розважальні дидактичні ігри 
 «На сонячній галявині - нам круто і цікаво» 
 
(філія «Кетрисанівська сільська бібліотека»)
 Такі активності допомагають, налаштувати дітей на позитив, впоратися зі своїми страхами і тривогами, переконати, що кожен день чудовий і може принести яскраві враження, знання, приємне спілкування з новими друзями та цікавими людьми.

Оpen-air «Виходь у двір читати»  
 (філія «Новоградівська сільська бібліотека»)
Запрошуємо всіх дітей та дорослих до бібліотек!  Переможемо разом!
Дружні змагання "Нас не здолати!"
(філія "Миколо-Бабанська с/б")


Оpen-air «Виходь у двір читати»  
 (філія «Новоградівська сільська бібліотека»)

Малюємо на асфальті 
 
«Світ очима дітей»
(філія «Новоградівська сільська бібліотека»)

Немає коментарів:

Дописати коментар

КОЛО безпеки: дитина і домашнє насильство

  Знання та навички з виявлення, попередження і припинення домашнього насильства є життєво необхідними і мають стати складовою навчання моло...