пʼятницю, 17 січня 2020 р.

Крнивоносове - довга дорога історії


Сьогодні, 17 січня в КЗ «Бобринецької районної дитячої бібліотеки» відбулося чергове  краєзнавче свято, презентація   культурно-туристичного буклету «Кривоносове  – довга дорога історії», яка містить у собі відповідні інформації про культурні та природні особливості Кривоносівської сільської ради. Відвідали тематичний краєзнавчий захід працівники сфери культури, жителі Кривоносівської громади, представники від органів влади та місцевого самоврядування району: голова районної ради Гадемська Олена Антонівна, голова районної державної адміністрації Тертичний Олег Васильович, начальник відділу культури та туризму РДА Гребень Лариса Олександрівна, голова Кривоносівської сільської ради Копотій Людмила Миколаївна.
Присутні  познайомилися з цікавими  історичними фактами з життя села, його культурною спадщиною. Зокрема, порадував своїм чарівним співом дует Кривоносівської сільського будинку культури у складі Катерини та Олександри Новосьолових.
Після ж завершення заходу всі задіяні в ньому учасники отримали відповідні примірники буклетів для популяризації в сільських громадах району.
Нагадаємо, що це сьома презентація культурно-туристичних буклетів в рамках проекту “Мандруємо земним раєм, степовим Бобринецьким краєм!”. До цього подібні буклети представляли Мар’янівська, Златопільська, Веселівська, Бобринківська та Миколо-Бабанська, Павлогірківська  громади. Реалізацією краєзнавчого проекту в цілому ж займаються відділ культури та туризму райдержадміністрації й районна громадська організація “Мистецька Бобринеччина”.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Продовжується тиждень поезії. Запрошуємо усіх поціновувачів поетичного слова!

  Бібліотеки Кетрисанівської громади продовжують активно долучатися до Національного тижня читання поезії низкою тематичних заходів. Так, у...