четвер, 9 січня 2020 р.

Суперчитач - 2020

Шановні керівники дитячого читання, бібліотекарі! 

З метою підвищення ролі бібліотек у популяризації книги та культури читання серед дитячого населення в області з  20 січня по 03 квітня 2020 року проводиться Всеукраїнський конкурс дитячого читання "Книгоманія 2020".
Конкурс проводиться серед учнів 6-7 класів у три етапи.
І (відбірковий) - до 21 лютого,
ІІ (районний)  - до 12 березня, 
ІІІ (обласний) -  02 квітня о 10.30 (Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім.Т .Г. Шевченка).  Переможець визначається один серед учасників даної вікової категорії.
Для участі в конкурсі бібліотекам необхідно здійснити електронну реєстрацію за формою, що знаходиться за посиланням     https://bookforum.ua/knygomaniya-2020/
Ознайомитися з положенням конкурсу та додатками до положення можна тут:     http://librarychl.kr.ua/pro_bib/chitach20.php
Другий рік для учасників Конкурсу та всіх небайдужих до дитячої літератури та промоції дитячого читання у фейсбуці існує відкрита спільнота – Таємне товариство книгоманів. Долучитися до групи можна за посиланням: bit.ly/knyhomania_2020.
У цій спільності буде розміщено  інформацію про перебіг Книгоманії-2020, цікаві та корисні факти про читання, книжки та авторів, а також відбудуться різноманітні конкурси та голосування.
Довідка:
Організатор конкурсу: ГО «Форум видавців»
Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія» проводиться з 2005 року. Всього у Конкурсі за роки проведення взяло участь понад 1 мільйон школярів з усіх областей України. Конкурс відбувся у 376 районах, 141 місті, понад 8600 школах та у 880 дитячих і сільських бібліотеках. Загалом на Фестивалі «Книгоманія» у Львові побував 791 переможець з усіх областей України.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Продовжується тиждень поезії. Запрошуємо усіх поціновувачів поетичного слова!

  Бібліотеки Кетрисанівської громади продовжують активно долучатися до Національного тижня читання поезії низкою тематичних заходів. Так, у...