середу, 20 березня 2024 р.

Продовжується тиждень поезії. Запрошуємо усіх поціновувачів поетичного слова!

 

Бібліотеки Кетрисанівської громади продовжують активно долучатися до Національного тижня читання поезії низкою тематичних заходів. Так, учасники  поетичної  кав'ярні, що відбулася в  філії Бобринківській сільській бібліотеці долучилися до читання найкращих зразків поетичного слова Ліни Костенко, Сергія Жадана, Катерини Тихозорої,  Галини Потопляк та ін. Читали твори: "Поезія з окопу" (вірші про війну з російським агресором),  "Дім-це Україна"  (І. Шувалова), оглянули книжкову виставку "Поезія - це завжди неповторність".

Поетичні читання  творів класиків та сучасних українських авторів, літературні години, презентації, огляди новинок, літературні кавування відбулися в Чарівненській, Сугокліївській, Береславській, Червонопільській, Солонцюватській, Рощахівській, Благодатненській, Василівській, Павлогірківській, Полум’янській, Федіївській сільських  бібліотеках-філіях.









Немає коментарів:

Дописати коментар

КОЛО безпеки: дитина і домашнє насильство

  Знання та навички з виявлення, попередження і припинення домашнього насильства є життєво необхідними і мають стати складовою навчання моло...