четвер, 15 грудня 2022 р.

Як стабілізувати себе

 

#Благодійний_фонд_Безпечне_майбутнє
В філії "Дитяча бібліотека" КЗ "Публічна бібліотека" Кетрисанівської сільської ради відбулося перше засідання Батьківського клубу, відкрита зустріч "Без паніки" в рамках Програми Дитячого фонду ООН UNICEF. Мета  заходустабілізація психічного стану, відновлення попереднього рівня функціонування, попередження розладів адаптації). Сьогодні ми обговорили з батьками алгоритми впливу на спокій, розглянули практики, що допоможуть стабілізуватися, створили колажі візуалізації майбутнього. Діти стали учасниками творчої майстерні "Ілюзія глибини простору" та виготовили аплікаційні роботи "Вигляд з вікна будинку". На завершення зустрічі учасники виконали балансувальні вправи та об'єдналися в коло підтримки. Запрошуємо бажаючих відвідати наступне засідання клубу.

Засідання відбулося в рамках проєкту Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх сімей, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні».

Немає коментарів:

Дописати коментар

КОЛО безпеки: дитина і домашнє насильство

  Знання та навички з виявлення, попередження і припинення домашнього насильства є життєво необхідними і мають стати складовою навчання моло...