Сторінки

СТОРІНКИ

неділя, 8 вересня 2024 р.

Як бібліотекар до зими готується…

 

Літо для бібліотекарів не лише час проведення дитячого оздоровлення, а й підготовки закладів до осінньо-зимового періоду. Найперше, що робимо – утеплюємо приміщення, аби тепло у них зберігалося максимально довго.  Адже холод проникає безпосередньо у бібліотеки через вікна та двері загального користування і третину тепла ми втрачаємо саме через них.

Здійснюємо генеральні прибирання приміщень, фарбуємо підлогу, оновлюємо стелажі та стінові панелі.

Для проведення зимових заходів запасаємося теплими вовняними пледами. Завжди маємо трав’яні збори для заварювання чаю.

Завдяки сільському голові Віктору Поліщуку та депутатському корпусу, минулого року придбали  масляні обігрівачі із закритими нагрівальними елементами, що мають терморегулятор та  індивідуальний електрозахист.

Наші бібліотечні  простори завжди відкриті на читача.

Восени в бібліотеках-філіях Кетрисанівської громади на вас чекають майстер-класи з природних матеріалів, заняття Батьківського клубу, заходи в рамках соціально-валеологічного проекту «ЗДОРОВА бібліотека» та багато інших просвітницьких заходів та волонтерських ініціатив. Приєднуйтеся!

Пам'ятайте: бібліотеки – це місця для життя, куди можна  прийти, посидіти, поспілкуватися, почитати книгу, здолати самотність, перезавантажитися та реалізувати свої творчі або малярські здібності!



Немає коментарів:

Дописати коментар