Сторінки

СТОРІНКИ

пʼятниця, 31 травня 2024 р.

Підведено підсумки обласного туру Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Україна-мрія»

Добіг свого завершення обласний тур Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Україна-мрія». На перший відбірковий тур конкурсу було подано 287 робіт, як індивідуальних так і колективних. Для участі у ІІ турі конкурсу від бібліотек громад області оргкомітет Кіровоградської ОДБ ім. Т. Г. Шевченка отримав 93 творчих роботи. Це яскраві малюнки, виконані фарбами і олівцями, їх найбільше – 59; декоративно-прикладні вироби, як вишивка, лозоплетіння, ниткографія, об’ємні моделі з паперу, тканини, пластиліну і природних матеріалів; описові тексти; відеоролики та моделі, створені в 3Д форматі. За допомогою різних художніх прийомів автори, яким від 7 до 18 років, зобразили своє бачення України майбутнь. Роботами учасників можна переглянути за посиланням: https://www.youtube.com/embed/XY_rBXhx9vA?si=c8mWntttKek_c4Rn.

       У результаті відбору обласне журі визначило кращі роботи і назвало імена переможців серед яких читачі нашого закладу:

       у віковій групі 7-13 років та категоріях:

       малюнок

       ІІ місце – назва роботи: «Українська «Мрія» повертається!», Цуркан Анна, с. Новоградівка, Кетрисанівська сільська ТГ.

       За масштабність проєктів та оригінальне їх виконання обласним журі відзначено роботи наступних учасників у віковій групі 7-13 років, категорія «декоративно-прикладне мистецтво»:

       – «Снігурівка! Ми бачимо тебе такою», Остафієва Ніка, Остафієва Софія, с. Веселівка, Кетрисанівська сільська ТГ;

       – «Україна майбутнього – це ми!», Тінга Марина, с. Береславка, Кетрисанівська сільська ТГ.


  Вітаємо переможців та номінантів конкурсу, а також дякуємо усім талановитим учасникам, які долучились до його проведення. Роботи переможців надіслані до головного оргкомітету Національної бібліотеки України для дітей для участі у завершальному турі конкурсу. Інші чудові роботи учасників будуть експонуватися у виставково-презентаційній залі Кіровоградської обласної бібліотеки для дітей ім. Т. Г. Шевченка протягом травня-червня.


Немає коментарів:

Дописати коментар